Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Meindert Arjan Jorna shared 28 photos in the Bouw cursus ruimte Bootcamps album 2 years ago

Photos are being loaded.
Meindert Arjan Jorna commented on this photo 3 years ago

Lopova....

Meindert A. created a new topic ' Informatie over groepsreizen naar project in Kroatie' in the forum. 3 years ago

Enkele weken geleden plaatste ik de opmerking op social media dat we nog geen aanmelding voor groepen hebben voor dit jaar. Daarop kreeg ik de volgende vraag:

Kunnen jullie wat meer info daarover geven? Termijn, duur van de 'werkvakantje?', locatie, het doel etc.

Het lijkt me wel praktisch om dit soort vragen te beantwoorden binnen ons forum. Dan kunnen we daar ook samen over "praten" en communiceren. Ik heb het volgende geantwoord:

Sinds 1999 hebben we elke jaar wel een groep of meerdere groepen op bezoek gehad in Kroatië. Dat zijn groepen jongeren uit verschillende kerken, verenigingen, organisaties als "Jeugd met een Opdracht". Omdat Projekt Duga van oorsprong een zendingsproject is, zijn dit dus vaak groepen vanuit een christelijke hoek.
Het doel van de groepsreis kan verschillen. Sommige groepen hebben een meer "groepsdoel" - gewoon op vakantie / avontuur met elkaar en of voor teambuilding. Maar vaak hebben de groepen een "doe-doel" en willen ze als groep ook iets betekenen binnen ons project. Het project richt zich op kinderen en jongeren en op alleenstaande ouderen maar we willen voor iedereen in de streek van betekenis zijn. Dat biedt voor groepen de volgende mogelijkheden:
- helpen organiseren van kinder- of jongerenactiviteiten
- praktische hulp bij onderhoud en bouw van jongeren camping
- onderhoud project locatie
- reparatie aan huisjes (ouderen)
- bezoeken van gezinnen en alleenstaande ouderen
Vorig jaar hadden we een groep uit Ede ( www.facebook.com/groups/opdoortocht/ ) en zij hebben veel gedaan aan locatie onderhoud maar ook wat betreft contact met jongeren, gezinnen en ouderen.


Tot zover, wordt vervolgd. Laat hier je vragen achter wat betreft de groepsreizen. Dit is ook een oproep aan iedereen die ooit met een groep is meegekomen naar Kroatie om hier informatie en foto's achter te laten.
groeten, Meindert

Read More...

17.45 Nederland al binnen gereden. Stigli smo!

Beste mensen,
Hartelijk dank iedereen voor de bijdragen voor de kerstpakketten. Gisteren heb ik al voor 16 pakketten inkopen gedaan maar vandaag blijken we voor 25 pakketten donaties gekregen te hebben. Morgen nieuwe ronde inkopen. Nogmaals,...
Show more

Toen 2 jaar - MORGEN 6!!!! Hiep Hiep Hoera!!!

Meindert Arjan Jorna and Jan Smit liked Meindert Arjan Jorna's Profile 4 years ago

Veel plezier samen.

Meindert Arjan Jorna shared 23 photos in the Kamp "Promjena" - Posedarje 2016 album 4 years ago

Photos are being loaded.

Eerste groep is thuis gebracht. Ik zit in Brusovaca en val bijna in slaap. Het was weer een bijzondere week. Kamp wordt opgeruimd en morgen haal ik de rest op.

Koffiepauze

Meindert Arjan Jorna Emma in Kroatie 4 years ago
loader
loader
Attachment

Skolske slike
Meindert Arjan Jorna

Nog iemand kantoorruimte of een werkplek nodig? Bij ons is plek. Betreft Hanenhof in Wageningen. 250 Euro per maand en 125 per maand voor halve werkplek. Dewebmeester.nl zit er ook!

Update Kroatie - dag 7 - Gisteren is Mirre Wijnja aangekomen. Edis probeert alle ruimtes op orde te krijgen en ik zit helaas veel achter de computer om mijn werk op orde te houden. Schoonouders op bezoek, Stevan op bezoek, wijzelf ook op bezoek bij... Show more

En de verjaardag van mijn schoonvader.

Update Kroatie. Dag 4. Niet mooi weer, somber. Er gaat altijd veel tijd zitten in kachel en hout e.d. - Heb autootje van Zoran te leen gekregen en straks ga ik Edis ophalen die hier een paar dagen komt meehelpen. Ondertussen gewoon veel werk voor... Show more

Website ontwikkeling, webdesign, applicaties en internet systemen

Online data beheer en management en webbased database applicaties, joomla advies en complete website pakketten

Uitnodiging aan al mijn facebook vrienden. Ga eens naar www.projektduga.nl en vervolgens naar de afdeling "Community" en login met de Facebook button en krijg zo automatisch een eigen account bij Projekt Duga. Daar kunnen jullie vervolgens eigen... Show more